Nejnovější recenze ze sekce Aditiva do paliv
- Kvalita
Druhé použití tohoto aditiva. Auto má o trochu lepší starty, kolísání otáček se eliminovalo o 95%. Bez problémů. Určitě ničemu neuškodí, takže doporučuji.
- Měl by čistit motor
- Používám roky, vynikající produkt.
- Po 500km od aplikace první plechovky pociťuji změny... Za studena už nejede na 3 válce, pociťuji vyšší výkon
Ještě uvidíme z dlouhodobého hlediska.
- Jasně zlepšuje chod motoru
- Pomáhá nejen proti karbonizaci motoru, ale již vytvořenou dokáže i odstranit
- Mírné snížení spotřeby benzínu
Mám starou dobrou benzínovou atmosféru a zcela jasně na chodu motoru poznám, zda aditivum používám nebo zda od poslední aplikace již došlo k "výměně" benzínu v nádrži.
spokojenost s chodem motoru
dávám vždy dvojnásobné množství a nikdy mi nafta v autě nezamrzla
Trochu lepší. Je použit krátce tak zatím nemohu urcit
- Dobrý poměr cena výkon
Již po 30ti km od aplikace výrazné zlepšení chodu motoru
Přípravek jsem aplikovala auto jezdi úžasně příště objednám znovu proto muho jenom doporučit Všem zákazníkům kteří chtějí mít auto v pořádku!!!
mohu cdoporučit
- cenově výhodné balení
- jedná se o obecně doporučovaný výrobek
- kanystr bez jakékoliv nalévací hubice
- z plného kanystru se špatně odlévá
V dnešní době, kdy se do benzínu přidáva více biosložky, je toto aditivum dobrá prevence problémů s palivovou soustavou. Přidávám to už léta do každého benzínu (v mot. pile, sekačce, motorce i autě) a zatím jsem nikdy problémy s palivovou soustavou neřešil - dříve bylo samozřejmě biosložky do 5 procent (dnes je to až do 10 procent). Myslím tak, že to pomáhá, respektive určitě neškodí.
používám do skutru, lépe jede, menčí spotřeba
V roce 2017 jsem měl problém se vstřikem čerpadla naftového motoru. Na doporučení technika pražské centrály Toyoty jsem začal používat VIF Super Diesel a používám jej stále. Po zkušenosti s naftou jsem začal VIF Super Benzin používat i do benzinového motoru.
S výsledky obou jsem spokojen.
BG 245 Premium Diesel Fuel System Cleaner 325 ml
Přidáno: 18. května 2024
(naposledy upraveno 18. května 2024)
Zakoupeno v OLEJSPOL - svět maziv
- Zatím nejlepší aditivum.
aditivum určitě funguje , při tankování horší nafty zlepšuje její kvalitu i čistí palivovou cestu
vůbec jsem účinek nepoznal
- Nejlepší aditivum
Nižší spotřeba.
Nemusíte tankovat dražší benzín, ale sami si ho v daleko lepší kvalitě a ceně vyrobíte :)